Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine

Urmăriți-ne

Cele mai populare articole


Cum să afli dacă suferi de retenție de apă?

  
De ce cofeina ajută la pierderea în greutate?

De ce cofeina ajută la pierderea în greutate?Nimic nu-ți oferă mai multă energie dimineața decât o ceașcă de cafea de calitate? Acest lucru se datorează faptului că cafeaua conține cofeină, iar cofeina este un stimulant foarte eficient pentru corpul și metabolismul nostru.  

Cofeina afectează procesele metabolice din corpul nostru, susține arderea grăsimilor și le folosește ca o sursă de energie, în plus activează eliberarea de adrenalină care, de asemenea, are un efect foarte bun asupra arderea grăsimilor. 
Cofeina naturală se obține din cafea, ceai sau guarana, dar poate fi produsă și sintetic. 
Și cum funcționează de fapt? Cofeina stimulează creierul și reduce în mod eficient oboseala, promovează eliberarea de adrenalină care crește tensiunea arterială, ritmul cardiac și, în general, stimulează corpul nostru. 
 
Cofeina este administrată cel mai frecvent sub formă de cafea, dar mâna pe inimă, cine ar putea să bea o cafea espresso și ar merge să aleargă pe banda de alergat. Cafeaua ar trebui savurată undeva cu o prietenă în timpul unei conversații plăcute. 

Deci, dacă ai nevoie să-ți mărești performanța și rezistența sau să stimulezi arderea grăsimilor, ar trebui să alegi cu siguranță arzătorul FAT KILLER, care conține 100 mg de cofeină, 200 mg de extract de guarană și 60 mg de extract de ceai verde, ceea ce este o bună doză de energie pentru antrenamentul tău. Dar dacă ești una dintre cele care au sensibilitate la cofeină sau tensiunea arterială este crescută sau ai probleme cardiace, nu îți fă griji! Printre arzătoarele de grăsime eficiente se include și ACAI BOOST care nu conține cofeină și este complet natural cu extract de ceai verde care te va ajuta să obții performanțe mai mari și să pierzi în greutate și mai eficient. Ce zici, îl încerci și tu? 
  
Citiți blogul
Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine