Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine

ANTRENAMENTE VIDEO ȘI REȚETE GRATUITE

Urmăriți-ne

Cele mai populare articole


Cum să afli dacă suferi de retenție de apă?

  

Blog

Cum să te îndulcești sănătos?
Cum să te îndulcești sănătos?
16. 04. 2021  |  Alimentația și slăbirea  |     
Te întrebi dacă se poate consuma zahărul sau nu? Din punctul meu de vedere, ca terapeut nutrițional, aș opta mai mult în favoarea variantei de a nu-l consuma. În orice caz, aș dori să fac puțină lumină asupra miturilor și zvonurilor privind zahărul care circulă pe internet. După ce vei citi acest articol, vei ști exact cu ce îți poți îndulci cafeaua de după-amiază!
Când este cel mai bine să consumi shake-ul proteic în cura de slăbire?
Proteinele în alimentație au o funcție de neînlocuit! Mai ales atunci când slăbești, trebuie să te concentrezi pe asigurarea unui aport suficient de proteine. De ce sunt atât de importante? Și când este momentul potrivit să bei o băutură proteică? Ce cantitate de proteine trebuie să consumi? Și are sens să consumi pudre proteice pentru scăderea în greutate? În acest articol vei afla răspunsul la toate aceste întrebări.
MIEREA – aurul lichid
MIEREA – aurul lichid
01. 04. 2021  |  Alimentația și slăbirea  |     
Mierea a fost din secole cea mai răspândită printre îndulcitorii naturali pe toate continentele. Această comoară lichidă este excepțională nu numai prin aspectul, structura, ci și prin valoarea sa nutritivă.
Carbohidrații, îngrașă sau nu? Cele mai bune sfaturi pentru scăderea în greutate
Începutul noului an vine la pachet cu o serie de noi rezoluții, nu-i așa? Una dintre ele este deseori rezoluția de a slăbi. În articolul de astăzi îți voi da câteva sfaturi garantate care te vor ajuta să ajungi la silueta visată.
Punci de Crăciun fără alcool
Punci de Crăciun fără alcool
10. 12. 2020  |  Rețete  |     
Încălzește-te cu un punci de Crăciun parfumat și fără alcool! Știm că alcoolul nu este benefic pentru o siluetă suplă și mai ales în timpul sărbătorilor când mai peste tot găsești grog, vin fiert și punci. Astfel, am hotărât să-ți aducem o rețetă de punci de fructe parfumat și fără nici o picătură de alcool.
De ce cofeina ajută la pierderea în greutate?
Nimic nu-ți oferă mai multă energie dimineața decât o ceașcă de cafea de calitate? Acest lucru se datorează faptului că cafeaua conține cofeină, iar cofeina este un stimulant foarte eficient pentru corpul și metabolismul nostru.
Transformarea cu Ladylab - povestea lui Petra
Petra s-a înscris în programul de transformare cu Ladylab. La început, niciuna dintre fete nu știa ce ar putea să o aștepte în timpul transformării. Petra ne va povesti în acest interviu despre cum totul s-a desfășurat.
Cremă de brânză dulce
Cremă de brânză dulce
12. 10. 2020  |  Rețete  |     
Această cremă de brânză dulce cu banană și scorțișoară este o variantă binevenită pentru un mic dejun lejer și sănătos. Ce zici, vrei să experimentezi? :)
Faci jogging? Ce fel de suplimente ar trebui să utilizezi?
Am devenit dependentă de alergat, o pasiune la care nu mai pot renunța. Îmi place să-mi depășesc limitele. Desigur, ceea ce mă reîncarcă cu energie nu este doar pasiunea pentru alergat, dar bineînțeles și suplimentele alimentare care mă ajută.
Cuscus cu mac și fructe de pădure
Cuscus cu mac și fructe de pădure
17. 09. 2020  |  Rețete  |     
Un mic dejun dulce sub formă de cuscus cu fructe de pădure și banană cu siguranță te va încânta. În timp ce vei lăsa cuscusul să se hidrateze, poți executa câteva exerciții de întindere de dimineață :)
Beneficiile colagenului
Beneficiile colagenului
18. 08. 2020  |  Alimentația și slăbirea  |     
Cum să alegi tipul de colagen potrivit ai aflat din articolul anterior, dar dacă ai ratat articolul, îl poți găsi aici. Iar acum, vom vorbi despre efectele miraculoase ale colagenului.
Salată de năut și ou
Salată de năut și ou
18. 08. 2020  |  Rețete  |     
O salată ușoară și sănătoasă cu năut și ou ca o sursă de proteine vegetale și animale. Îți va oferi nutriția necesară după un antrenament intens. Ai nevoie doar de câteva ingrediente din care vei putea prepara acest prânz minunat sau o cină ușoară.
Cum să-ți alegi un sutien de sport potrivit
Pe lângă sutienele pentru purtare zilnică, nu ar trebui să lipsească din dulapul tău nici sutienele pentru sport. Sutienul pentru sport nu numai că este confortabil în timpul antrenamentului, dar îți oferă și o susținere a părții superioare a corpului. Cu să ți-l alegi pe cel potrivit? Vei afla în acest articol.
Exerciții fizice în timpul sarcinii
Exerciții fizice în timpul sarcinii
22. 07. 2020  |  Antrenament și fitness  |     
Dacă faci exerciții de ceva timp, cu siguranță știi când trebuie să depui mai mult efort sau când ba din contră trebuie să te antrenezi mai lent. Însă situația se schimbă complet atunci când aștepți un bebe. Exercițiile fizice în timpul sarcinii sunt complet diferite. În următoarele rânduri te vom sfătui, cum să te menții în formă, chiar și atunci când aștepți un bebeluș.
Cum să alegi tipul de colagen potrivit?
Cum să alegi tipul de colagen potrivit?
21. 07. 2020  |  Alimentația și slăbirea  |     
Peste tot se vorbește despre efectele miraculoase a colagenului, dar puțini știu să aleagă tipul de colagen potrivit pentru a obține cele mai bune efecte posibile. De aceea am hotărât să ne concentrăm pe acest subiect și în acest articol vei afla toate informațiile de care ai nevoie.
Articole 1 - 15 din 56
Citiți blogul
Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine