Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine

Oferte speciale

ANTRENAMENTE VIDEO ȘI REȚETE GRATUITE

Urmăriți-ne

Cele mai populare articole


Cum să afli dacă suferi de retenție de apă?

  

Blog

Exerciții fizice în timpul sarcinii
Exerciții fizice în timpul sarcinii
22. 07. 2020  |  Antrenament și fitness  |     
Dacă faci exerciții de ceva timp, cu siguranță știi când trebuie să depui mai mult efort sau când ba din contră trebuie să te antrenezi mai lent. Însă situația se schimbă complet atunci când aștepți un bebe. Exercițiile fizice în timpul sarcinii sunt complet diferite. În următoarele rânduri te vom sfătui, cum să te menții în formă, chiar și atunci când aștepți un bebeluș.
Cum să alegi tipul de colagen potrivit?
Cum să alegi tipul de colagen potrivit?
21. 07. 2020  |  Alimentația și slăbirea  |     
Peste tot se vorbește despre efectele miraculoase a colagenului, dar puțini știu să aleagă tipul de colagen potrivit pentru a obține cele mai bune efecte posibile. De aceea am hotărât să ne concentrăm pe acest subiect și în acest articol vei afla toate informațiile de care ai nevoie.
10 alimente care te vor ajuta să pierzi kilogramele în plus
Pierderea în greutate cu siguranță nu se întâmplă peste noapte, iar alimentația joacă un rol central. La procesul de slăbire în afară de activitățile fizice, este important să înlocuiești unele alimente din frigider cu cele care ți se potrivesc.
Diferența dintre cremele de ciocolată și crema LískoNela
Majoritatea cremelor de ciocolată, inclusiv și LískoNela sunt creme de nuci tartinabile care au un gust delicios. Dacă ai gustat deja, știi foarte bine, că este foarte dificil să reziști tentației de a goli borcanul întreg dintrodată. Denumitorul lor comun sunt nucile în combinație cu ciocolata sau cacao. Cât de mult diferă între ele și care dintre ele este mai sănătoasă? Hai să analizăm împreună.
Recuperare activă
Recuperare activă
12. 05. 2020  |  Alimentația și slăbirea  |     
Ți se-ntâmplă și ție să muncești din greu, să te doară tot corpul și să nu mai ai energie pentru un alt antrenament? În acest caz, trebuie să oferi mușchilor timp de recuperare până când vei începe un alt antrenament. Însă scumpo, avem o noutăte bună pentru tine, poți să te recuperezi și într-un mod activ :)
NUTELLA SĂNĂTOASĂ DE CURMALE
NUTELLA SĂNĂTOASĂ DE CURMALE
12. 02. 2020  |  Rețete  |     
NUTELLA SĂNĂTOASĂ DE CURMALE
Despre arzătoarele de grăsimi: cum funcționează cele mai eficiente arzatoare?
Arzătoarele de grăsime sunt un bun ajutor în calea spre greutatea mult dorită. Unele dintre ele te motivează și te susțin în timpul antrenamentelor fizice, în timp ce altele reduc pofta de dulce și mâncatul în exces. Pe ce principii funcționează aceste tipuri de arzătoare? Am pregătit pentru tine o imagine de ansamblu!
Cum să-ți îngrijești părul și tenul atunci când decizi să slăbești?
Cum să-ți îngrijești părul și tenul atunci când decizi să slăbești? Femeia ar trebui să aibă mereu grijă de ea. Ar trebui să aibă întotdeauna părul frumos, unghiile, tenul și sprâncenele îngrijite. Dar odată ce slăbești calitatea lor poate scade. Atunci corpul pur și simplu funcționează diferit. Cum să te îngrijești ca să rămâi la fel de frumoasă?
Proteinele pot fi necesare, încearcă-le și tu
Proteinele sunt un supliment alimentar foarte popular în rândul sportivilor. Dacă dorești să crești în masă musculară sau să reduci greutatea, acest produs este ideal pentru tine. Cum se utilizează pudra proteică în mod corespunzător?
REZOLUȚII DE ANUL NOU
REZOLUȚII DE ANUL NOU
11. 01. 2020  |  Alimentația și slăbirea  |     
Anul Nou este aici, haideți atunci să pășim în anul 2020 cu o rezoluție de Anul Nou. Să fim sincere rezoluțiile de anul nou nu durează prea mult, dar în același timp îți pot da un impuls, chiar dacă este un lucru mic. Nu trebuie neapărat să fie să slăbești 30 de kilograme în 2 luni sau să încetezi să mănânci dulciuri. Include în lista de rezoluții schimbări mici dar care te vor duce pas cu pas mai aproape de silueta ta visată și te vor ajuta să s
Calculator pentru raportul optim de macronutrienți în alimentație
Cum să-ți setezi raportul optim de macronutrienți în alimentație? Cu calculatorul nostru va fi foarte simplu. Aportul optim de energie totală nu se bazează numai pe valoarea sa calorică, ci mai ales pe stabilirea raportului corect al macronutrienților individuali.
Calculator pentru metabolismul bazal – calculează câte calorii ar trebui să consumi zilnic
Vrei să slăbești sau să-ți tonifiezi corpul? Atunci, pe lângă exercițiile fizice, este important să-ți monitorizezi aportul de energie.
Aportul ideal proteic
Aportul ideal proteic
10. 01. 2020  |  Calculator Fitness  |     
Ai dori să afli ce cantitate de proteine să primești zilnic? Calculează-ți aportul ideal de proteine cu ajutorul calculatorului nostru.
Calculator IMC – care este indiciul tău de masă corporală?
Ar trebui să depui mai mult efort pentru pierderea în greutate sau greutatea ta este normală? Pe baza greutății, înălțimii, vârstei și sexului vei afla indicele de masă corporală care îți va spune cu adevărat care este greutatea ideală pentru tine.
5 aplicații mobile care te vor învăța să exersezi și te vor motiva
În ziua de astăzi când totul este modern, ar fi păcat să nu folosiți aplicațiile mobile pentru o performanță cât mai bună. Îți aducem cinci aplicații care te vor motiva și te vor ajuta ușor să slăbești. Toate pot fi descărcate, indifirent dacă aveți iOS sau Android.
Articole 1 - 15 din 43
Citiți blogul
Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine