Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine

ANTRENAMENTE VIDEO ȘI REȚETE GRATUITE

Urmăriți-ne

Cele mai populare articole


Cum să afli dacă suferi de retenție de apă?

  

Blog

Transformarea cu Ladylab - povestea lui Petra
Petra s-a înscris în programul de transformare cu Ladylab. La început, niciuna dintre fete nu a știut ce ar putea să le aștepte în timpul transformării. Petra ne va povesti în acest interviu despre cum totul s-a desfășurat.
Cremă de brânză dulce
Cremă de brânză dulce
12. 10. 2020  |  Rețete  |     
Această cremă de brânză dulce cu banană și scorțișoară este o variantă binevenită pentru un mic dejun lejer și sănătos. Ce zici, vrei să experimentezi? :)
Faci jogging? Ce fel de suplimente ar trebui să utilizezi?
Am devenit dependentă de alergat, o pasiune la care nu mai pot renunța. Îmi place să-mi depășesc limitele. Desigur, ceea ce mă reîncarcă cu energie nu este doar pasiunea pentru alergat, dar bineînțeles și suplimentele alimentare care mă ajută.
Cuscus cu mac și fructe de pădure
Cuscus cu mac și fructe de pădure
17. 09. 2020  |  Rețete  |     
Un mic dejun dulce sub formă de cuscus cu fructe de pădure și banană cu siguranță te va încânta. În timp ce vei lăsa cuscusul să se hidrateze, poți executa câteva exerciții de întindere de dimineață :)
Beneficiile colagenului
Beneficiile colagenului
18. 08. 2020  |  Alimentația și slăbirea  |     
Cum să alegi tipul de colagen potrivit ai aflat din articolul anterior, dar dacă ai ratat articolul, îl poți găsi aici. Iar acum, vom vorbi despre efectele miraculoase ale colagenului.
Salată de năut și ou
Salată de năut și ou
18. 08. 2020  |  Rețete  |     
O salată ușoară și sănătoasă cu năut și ou ca o sursă de proteine vegetale și animale. Îți va oferi nutriția necesară după un antrenament intens. Ai nevoie doar de câteva ingrediente din care vei putea prepara acest prânz minunat sau o cină ușoară.
Cum să-ți alegi un sutien de sport potrivit
Pe lângă sutienele pentru purtare zilnică, nu ar trebui să lipsească din dulapul tău nici sutienele pentru sport. Sutienul pentru sport nu numai că este confortabil în timpul antrenamentului, dar îți oferă și o susținere a părții superioare a corpului. Cu să ți-l alegi pe cel potrivit? Vei afla în acest articol.
Exerciții fizice în timpul sarcinii
Exerciții fizice în timpul sarcinii
22. 07. 2020  |  Antrenament și fitness  |     
Dacă faci exerciții de ceva timp, cu siguranță știi când trebuie să depui mai mult efort sau când ba din contră trebuie să te antrenezi mai lent. Însă situația se schimbă complet atunci când aștepți un bebe. Exercițiile fizice în timpul sarcinii sunt complet diferite. În următoarele rânduri te vom sfătui, cum să te menții în formă, chiar și atunci când aștepți un bebeluș.
Cum să alegi tipul de colagen potrivit?
Cum să alegi tipul de colagen potrivit?
21. 07. 2020  |  Alimentația și slăbirea  |     
Peste tot se vorbește despre efectele miraculoase a colagenului, dar puțini știu să aleagă tipul de colagen potrivit pentru a obține cele mai bune efecte posibile. De aceea am hotărât să ne concentrăm pe acest subiect și în acest articol vei afla toate informațiile de care ai nevoie.
10 alimente care te vor ajuta să pierzi kilogramele în plus
Pierderea în greutate cu siguranță nu se întâmplă peste noapte, iar alimentația joacă un rol central. La procesul de slăbire în afară de activitățile fizice, este important să înlocuiești unele alimente din frigider cu cele care ți se potrivesc.
Diferența dintre cremele de ciocolată și crema LískoNela
Majoritatea cremelor de ciocolată, inclusiv și LískoNela sunt creme de nuci tartinabile care au un gust delicios. Dacă ai gustat deja, știi foarte bine, că este foarte dificil să reziști tentației de a goli borcanul întreg dintrodată. Denumitorul lor comun sunt nucile în combinație cu ciocolata sau cacao. Cât de mult diferă între ele și care dintre ele este mai sănătoasă? Hai să analizăm împreună.
Recuperare activă
Recuperare activă
12. 05. 2020  |  Alimentația și slăbirea  |     
Ți se-ntâmplă și ție să muncești din greu, să te doară tot corpul și să nu mai ai energie pentru un alt antrenament? În acest caz, trebuie să oferi mușchilor timp de recuperare până când vei începe un alt antrenament. Însă scumpo, avem o noutăte bună pentru tine, poți să te recuperezi și într-un mod activ :)
NUTELLA SĂNĂTOASĂ DE CURMALE
NUTELLA SĂNĂTOASĂ DE CURMALE
12. 02. 2020  |  Rețete  |     
NUTELLA SĂNĂTOASĂ DE CURMALE
Despre arzătoarele de grăsimi: cum funcționează cele mai eficiente arzatoare?
Arzătoarele de grăsime sunt un bun ajutor în calea spre greutatea mult dorită. Unele dintre ele te motivează și te susțin în timpul antrenamentelor fizice, în timp ce altele reduc pofta de dulce și mâncatul în exces. Pe ce principii funcționează aceste tipuri de arzătoare? Am pregătit pentru tine o imagine de ansamblu!
Cum să-ți îngrijești părul și tenul atunci când decizi să slăbești?
Cum să-ți îngrijești părul și tenul atunci când decizi să slăbești? Femeia ar trebui să aibă mereu grijă de ea. Ar trebui să aibă întotdeauna părul frumos, unghiile, tenul și sprâncenele îngrijite. Dar odată ce slăbești calitatea lor poate scade. Atunci corpul pur și simplu funcționează diferit. Cum să te îngrijești ca să rămâi la fel de frumoasă?
Articole 1 - 15 din 50
Citiți blogul
Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine