Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine

Urmăriți-ne

Cele mai populare articole


Cum să afli dacă suferi de retenție de apă?

  
Recuperare activă

Recuperare activăȚi se-ntâmplă și ție să muncești din greu, să te doară tot corpul și să nu mai ai energie pentru un alt antrenament? În acest caz, trebuie să oferi mușchilor timp de recuperare până când vei începe un alt antrenament. Însă scumpo, avem o noutăte bună pentru tine, poți să te recuperezi și într-un mod activ :)

Primul meu sfat care cred că o să-ți placă, are un efect pozitiv nu numai asupra recuperării mușchilor, ci asupra celulitei, ceea ce cu siguranță îți dorești! :) 

Este vorba despre băile alternative (faci duș combinând apa rece și apa caldă). Poate sună puțin drastic dar crede-mă, din moment ce ai încercat o dată - de două ori, te vei obișnui și vei fi încântată de efectele minunate! 

Ceea ce este super, este faptul că o poți face din confortul casei tale și nu ai nevoie de nimic altceva. Doar fă un duș după antrenament și combină apa caldă și apa rece într-un raport de 60:15 de secunde. Pentru început încearcă 3 repetări și după ce te-ai obișnuit, poți repeta de 5 ori sau și mai mult :)

                                                     

O să-ți placă și următorul meu sfat :) Este vorba despre masaje. Pentru un efect cât mai corect, ar trebui să cauți un tip de masaj cât mai profund. Din propria experiență îți pot recomanda masajele thailandeze. Maseuzele acționează asupra punctelor de presiune energetică și astfel relaxează mușchii, articulațiile și tendoanele. Însă atenție, recomand doar celor care sunt mai rezistente :)

Un alt miracol pentru o regenerare mai efectivă este sauna în timpul căreia îți vei consolida imunitatea, ți se va îmbunătăți pielea și vei avea o dispoziție superbă. 

                                                     


O altă opțiune garantată pentru o regenerare mai bună și mai rapidă este practica de yoga pe termen lung. Yoga este în primul rând despre respirația corectă care ajută la relaxarea mușchilor. Este o investiție pe termen lung care ți se va întoarce și sub alte forme nu numai cu o mai bună regenerare. 

La final, trebuie să menționez cel mai important lucru care este SOMNUL, așa că nu uitați să mergeți la culcare la timp și să dormiți suficient. Astfel îți regenerezi nu numai mușchii, ci întregul corp.


                                                     

Citiți blogul
Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine