Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine

Urmăriți-ne

Cele mai populare articole


Cum să afli dacă suferi de retenție de apă?

  
Despre arzătoarele de grăsimi: cum funcționează cele mai eficiente arzatoare?

Despre arzătoarele de grăsimi: cum funcționează cele mai eficiente arzatoare?Arzătoarele de grăsime sunt un bun ajutor în calea spre greutatea mult dorită. Unele dintre ele te motivează și te susțin în timpul antrenamentelor fizice, în timp ce altele reduc pofta de dulce și mâncatul în exces. Pe ce principii funcționează aceste tipuri de arzătoare? Am pregătit pentru tine o imagine de ansamblu!   

Prezentarea generală a arzătoarelor de grăsimi și efectele acestora

  • Arzătoarele de grăsimi stimulatoare 

Ele lucrează stimulând sistemul nervos central. Au efect termogen, care are ca rezultat un metabolism accelerat și o ușoară creștere a temperaturii corpului. Substanțele de bază sunt cofeina, ceaiul verde, guarana sau sinefrina. Principalul lor beneficiu este că pot energiza și susține arderea grăsimilor. Sunt ideale pentru acelea dintre voi care, datorită alimentației nu au suficientă energie pentru a se antrena și vă lăudați cu o sănătate excelentă.

  • Arzătoarele de grăsimi nestimulatoare 

Deoarece nu conțin stimulente, sunt mai prietenoși cu organismul și folosesc grăsimea corporală ca sursă de energie. Acest grup include CLA (acid linoleic conjugat), L-carnitină, crom, chitosan, HCA (acid hidroxicitric), piruvat. Sunt potrivite pentru acelea dintre voi care doresc să reducă grăsimea corporală și sunt hipersensibile la unii dintre aditivi (de exemplu: sinefrină sau cofeină). 

  • Arzătoare complexe de grăsimi 

Sunt combinația tuturor substanțelor enumerate mai sus pentru un efect maxim. Acestea reduc senzația de foame și pofta pentru dulciuri, sunt o sursă rapidă de energie, accelerează procesul metabolic și duc la o frecvență cardiacă mai rapidă și optimă pentru arderea grăsimilor. 

Ai încercat FAT KILLER?

Arzătoarele de grăsimi complexe includ, de exemplu, FAT KILLER cu mai multe componente, care a fost dezvoltat pe baza substanțelor dovedite științific Citrus aurantium, L-carnitină, Guarana și este completat cu polifenoli naturali recunoscuți. O combinație semnificată dintre aceste substanțe mobilizează eficient depozitele de grăsimi, grăbește conversia acestora în energie și începe să ardă grăsimea. Reducerea în sine a greutății va fi mult mai rapidă.

Marele avantaj al arzatorului FAT KILLER este că are capacitate de stimulare, ceea ce înseamnă că veți avea mai multă putere și o să te antrenezi mai eficient. Reducerea în sine a greutății va fi mult mai rapidă. 

  • Atenție la cofeină 

Este de așteptat ca un arzător atât de eficient să conțină o cantitate relativ mare de cofeină. Deci, dacă ești mai sensibilă la cofeină, în special după-amiaza târziu sau seara, s-ar putea să ai probleme să adormi după antrenament. FAT KILLER nu este potrivit pentru femeile cu hipertensiune arterială sau boli de inimă sau pentru femeile însărcinate sau care alăptează. Dar dacă ești sănătoasă ca un pește, atunci pentru tine este potrivit. Doar o capsulă înainte de antrenament și vei simți diferența!

CUMPĂRĂ FAT KILLER

Citiți blogul
Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine