Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine

Urmăriți-ne

Cele mai populare articole


Cum să afli dacă suferi de retenție de apă?

  
Cum să-ți îngrijești părul și tenul atunci când decizi să slăbești?

Cum să-ți îngrijești părul și tenul atunci când decizi să slăbești?Cum să-ți îngrijești părul și tenul atunci când decizi să slăbești? Femeia ar trebui să aibă mereu grijă de ea. Ar trebui să aibă întotdeauna părul frumos, unghiile, tenul și sprâncenele îngrijite. Dar odată ce slăbești calitatea lor poate scade. Atunci corpul pur și simplu funcționează diferit. Cum să te îngrijești ca să rămâi la fel de frumoasă?

Îngrijește-ți tenul în mod regulat  

În timpul scăderii în greutate, structura pielii se poate schimba. Însă să îți faci griji pentru coșurile minuscule de pe față. Coșurile pot fi rezolvate prin curățarea permanentă a tenului dar nu este suficient să faci asta doar seara. Reziduurile se acumulează pe suprafața pielii și noaptea, așa că efectuează rutina de curățare și dimineața. Poți folosi dischete din bumbac sau reutilizabile care pot fi spălate și utilizate din nou. Pentru cele care urmează rutina aceasta este o variantă ideală.  

Ai grijă de decolteu  

Multe fete uită de îngrijirea gâtului și a decolteului unde murdăria se instalează cel mai des și este cea mai neglijată zonă. În drogherii găsești o gamă largă de geluri de curățare chiar pentru duș. Vei economisi timp și toți bărbații te vor admira. Desigur să nu uităm de sprâncenele și unghiile îngrijite pe care fiecare femeie trebuie să le aibă. 

Acordă timp și pentru îngrijirea părului 

Chiar și părul trebuie îngrijit mai ales dacă slăbești. La antrenamente transpiri iar părul își poate schimba structura. Exercițiile zilnice necesită, de asemenea, și spălarea părului zilnic, de aceea este ideal să folosești șampoane delicate și fără silicoane. Aplică întotdeauna balsam după spălare. Astfel vei avea un păr neted și catifelat. 

Lasă unghiile să se refacă 

Dacă obișnuiești să-ți vopsești unghiile în mod regulat, încearcă să te oprești pentru o perioadă. Oja nu este foarte sănătoasă pentru unghii, de aceea este necesar din când în când să lași unghiile să se refacă. Când faci exerciții fizice transpiră și cuticulele unghiilor. În farmacii sau drogherii poți găsi ulei special pentru cuticule și să le revitalizezi în mod regulat. Dacă totuși vrei să le dai cu ojă, folosește o ojă cu mai puține substanțe nocive. Deși este ceva mai scumpă decât cea obișnuită în timp vei vedea că a meritat achiziția.  


Citiți blogul
Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine