Top cele mai populare produse fitness
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine

Urmăriți-ne

Cele mai populare articole


Cum să afli dacă suferi de retenție de apă?

  
Efectul yo-yo: Cum să lupți împotriva lui?

Efectul yo-yo: Cum să lupți împotriva lui?Aproape fiecare dintre noi știm despre ce este vorba. Reușim să slăbim și apoi logic nu dorim să recâștigăm niciun kilogram în plus. Din păcate, efectul yo-yo este un fenomen foarte des întâlnit și să lupți împotriva lui reprezintă un mare efort. Ce trebuie să faci ca să te ferești de el? 

Slăbirea este, în general, un proces complicat. Îi acorzi atâta timp și îți dorești ca silueta visată să nu se mai schimbe. Uneori apare un oaspete nepoftit - efectul yo-yo. Asta înseamnă că ceea ce ai slăbit, recâștigi înapoi. Pentru a împiedica ca să apară efectul yo-yo, se poate, doar trebuie să știi cum. 

Slăbește încet

Cu cât slăbirea este rapidă, cu atât sunt șanse mai mari că va apare efectul yo-yo și ți se va întoarce greutatea inițială sau ba din contra vei adăuga câteva kilograme în plus. Nu-ți fie frică! Poți scăpa de acest efect. Slăbește încet. Chiar dacă va dura mai mult timp, important să fie lent. Dieta drastică cu apă nu a salvat pe nimeni.   

Fii eroină 

Uneori trebuie să îndurăm perioada după dietă sau trecere la o alimentație sănătoasă. Tendința de a jefui frigiderul noaptea este foarte mare. Deci, fii eroină și spune NU. Dacă jefuiești o dată, nu se întâmplă nimic, dar odată ce o faci, o vei face și a doua oară, ceea ce nu este bine. Imaginează-ți cum vei arăta după aceste atacuri de noapte. Asta nu îți dorești. Dacă vrei să ronțăi, ronțăi măcar sănătos, de exemplu gustă unturile noastre de arahide.

Asigură-te că dormi suficient 

Toată lumea vorbește despre o dietă echilibrată, care este desigur alfa omega a întregului proces de slăbire. Un lucru important pentru a evita efectul yo-yo este somnul suficient și de calitate. Potrivit experților, este foarte important să dormi cel puțin șase-opt ore. Depinde de tine. Dacă nu dormi prea mult, vei avea o foame de lup, despre care se știe că este un adevărat inamic. În plus corpul tău nu va avea energie să ardă eficient grăsimile. Deci, înainte de a porni la ora 11 seara următorul episod al serialului, gândește-te că te-ar costa un kilogram în plus și că ar fi ma bine să dormi. 

NU POȚI SĂ DORMI? ÎNCEARCĂ SWEET SLEEP

Mănâncă regulat 

Pentru a evita foamea, te va ajuta în special, dacă vei mânca regulat, deci de cinci ori pe zi. Dacă cumva ai nevoie să mănânci o cantitate mai mare, alege să fie dimineața. Orice ai mânca la micul dejun, poți arde în timpul zilei. Dar cina se va păstra în rezervele tale de grăsime. Din păcate așa este! Dacă nu știi cum să-ți faci un Plan de alimentație, nu ezita și scrie Janei care pregătește cele mai bune planuri de alimentație personalizate.

Simte-te în largul tău 

Nu este nimic mai important decât să fii bine mintal. Efectul yo-yo s-a dovedit a reveni la persoanele frustrate, care prin urmare devin și mai frustrate. Dar cu siguranță nu vrei să te regăsești în acest cerc vicios. Dacă obții câteva kilograme în plus, nu trebuie neapărat să intri în panică. Drumul este destinația!

Jojo efekt

Top cele mai populare produse fitness
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine