Tweet
2 cepe
1 cutie de roșii tocate
Mix de ierburi provensale
Sare, piper
1 mango copt
1 cutie de roșii cherry
1 mână de coriandru
1 ardei jalapeño
1 limetă
4 tortilla din făină integrală
Pentru pregătirea salsei se taie mango în cube, se adaugă ½ de ceapă, jalapeño, roșii și coriandru. Condimentăm cu puțină sare și suc din ½ de limetă. Scoatem carnea din cuptor și o separăm de pe oase cu ajutorul unei furculițe.
Înainte de a servi, prăjim tortilla pe o tigaie uscată și apoi o umplem cu salsa și carne de curcan.
Avem pentru tine o reteță minunată pentru prânz sau cină pe care o poți lua cu tine chiar și atunci când ești în deplasare. Tortilla din făină integrală este întotdeauna o alegere excelentă. Însă aceasta nu este una obișnuită. Această tortilla este umplută cu salsa de mango. Trebuie neapărat să o încerci!
INGREDIENTE (4 porții):
2 pulpe de curcan2 cepe
1 cutie de roșii tocate
Mix de ierburi provensale
Sare, piper
1 mango copt
1 cutie de roșii cherry
1 mână de coriandru
1 ardei jalapeño
1 limetă
4 tortilla din făină integrală
MOD DE PREPARARE:
Se pun pulpele de curcan într-o tava de copt și se taie 1 și ½ ceapă în felii mai mari. Se adaugă o linguriță de sare, piper, ierburi și 1 cutie cu roșii tocate. Se pune la copt la 190 de grade timp de 1 oră. Apoi adăugăm un pahar de apă, micșorăm la 170 de grade și coacem încă 2-2,5 ore până când carnea poate fi ușor separată cu furculița.Pentru pregătirea salsei se taie mango în cube, se adaugă ½ de ceapă, jalapeño, roșii și coriandru. Condimentăm cu puțină sare și suc din ½ de limetă. Scoatem carnea din cuptor și o separăm de pe oase cu ajutorul unei furculițe.
Înainte de a servi, prăjim tortilla pe o tigaie uscată și apoi o umplem cu salsa și carne de curcan.
