Top cele mai populare produse fitness
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine

Urmăriți-ne

Cele mai populare articole


Cum să afli dacă suferi de retenție de apă?

  
10 sfaturi despre cum să începi să alergi

10 sfaturi despre cum să începi să alergiToamna este cea mai ideală perioadă a anului pentru alergat. Afară este un frig plăcut, încă nu îngheață. Profită de vremea frumoasă de toamnă și mergi la alergat. În timp ce alergi îți limpezești mintea, arzi calorii și îți îmbunătățești condiția fizică.

Alergatul este super, deoarece poate fi practicat aproape oricând și oriunde. Nu ai nevoie de un echipament special, doar de niște adidași de alergare de calitate și haine confortabile.

Sfaturi pentru alergătorii începători

1. Realizează motivul pentru care dorești să alergi.

2. Cumpără-ți pantofi de alergare de calitate.

3. Îmbracă-te întotdeauna de parcă afară ar fi cu câteva grade mai mult.

4. Cumpără-ți haine de alergare funcționale și de calitate.

5. Pe vremea mai rece, poartă o eșarfă sau o bentită.

6. La început combină mersul rapid cu alergatul.

7. Nu exagera din prima! Stabilește-ți obiective mai moderate.

8. Foarte importantă este tehnica corectă de alergare! Abia apoi te poți concetra pe viteză și numărul de kilometri alergați.

9. Aleargă regulat după un plan de antrenament.

10. Folosește suplimente nutritive care te vor ajuta să-ți atingi obiectivul.

1. Fă-o pentru tine

Vrei să începi să alergi pentru că toată lumea aleargă și este un trend? Aceasta nu este tocmai motivația interioară potrivită. Însă, cu siguranță, nu-ți spunem să nu încerci! Poți să ieși afară și să alergi, astfel vei afla singură dacă acest tip de sport este potrivit pentru tine. Nu este nevoie să alergi maratoane, însă alergatul este o modalitate ideală de a-ți diversifica antrenamentul. Depinde doar de tine. Realizează motivul de ce o faci și pentru cine o faci. Apoi nu-ți rămâne decât să pui zâmbetul pe buze și să ieși să alergi.


2. Cumpără-ți haine de alergare de calitate

Nu subestima alegerea corectă a pantofilor de alergare, de asemenea, optează pe o lenjerie intimă respirabilă, tricouri și colanți funcționali. Este adevărat că ar trebui mereu să te îmbraci ca și cum afară ar fi cu câteva grade mai mult. Vei transpira în timp ce alergi, nu ar trebui să-ți fie prea cald… În perioada mai rece, îți recomandăm o geacă de alergare și să-ți acoperi capul cu o șapcă sau o bentiță. Eșarfele tubulare sunt, de asemenea, super pentru acoperirea capului. Îmbrăcămintea de sport Ladylabeste confortabilă, de o calitate înaltă și, de asemenea, elegantă. Vei arăta minunat în ținuta de alergare!


 

3. Începe să alergi treptat

Pentru început nu-ți stabili obiective mari care ar putea să te descurajeze. Dacă vei exagera din prima, în următoarele zile nu vei mai dori să alergi. Începe mai întâi cu plimbări mai lungi și intense, apoi treptat să alergi. Nu merită să exagerezi din prima…

4. Combină alergatul cu mersul pe jos

Începe prin a combina mersul pe jos rapid cu alergatul. Nu este o rușine ceva timp să mergi pe jos și ceva timp să alergi. Așa se numește, ”alergatul indian”. Îți recomandăm să începi prin a alerga timp de un minut și să mergi pe jos rapid timp de un minut. Doar nu te opri, însă continuă. 

5. Concentrează-te pe tehnica corectă

Concentrează-te pe tehnica corectă de alergare! Poți consulța stilul de alergat cu un profesionist. După care, concentrează-te pe rezistență și abia apoi pe viteză, pentru ca plămânii tăi să respire fără probleme. Poți extinde și schimba treptat traseul de alergare. Mai întâi vei începe cu un traseu drept, apoi vei trece la dealuri și un traseu mai provocător… Alergatul este minunat deoarece mereu îți poți îmbunătăți performanța.

6. Aleargă regulat

Fă-ți un plan de antrenament pentru alergare și respectă-l. Nu-ți vei îmbunătăți performanța dacă vei alerga o dată pe an. În mod ideal, aleargă de 2-3 ori pe săptămână. Aceasta îți va crea o regularitate care te va face să simți schimbările.

7. Suplimente nutritive pentru alergat

Poți folosi suplimente nutritive pentru a te ajuta să obții rezultate rapide. Îți oferim pachetul convenabil Vreau să alerg care conține cel mai eficient arzător de grăsimi FAT KILLER și stimulentul TURBO care va scoate maximul din tine. După antrenament, oferă-ți un shake de proteine cu aromă de căpșuni pentru a-ți recăpăta energia și hrăni mușchii. În plus, vei primi gratuit o șapcă elegantă Ladylab.

E mult mai ușor decât crezi. Nu aștepta pentru un nou an, o nouă lună sau o nouă săptămână – pur și simplu începe acum. Cu siguranță merită pentru acea senzație după ce ți-ai depășit propriile limite!


Top cele mai populare produse fitness
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine