Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine

Urmăriți-ne

Cele mai populare articole


Cum să afli dacă suferi de retenție de apă?

  
MIEREA – aurul lichid

MIEREA – aurul lichidMierea a fost din secole cea mai răspândită printre îndulcitorii naturali pe toate continentele. Această comoară lichidă este excepțională nu numai prin aspectul, structura, ci și prin valoarea sa nutritivă.
În Egiptul antic credeau că mierea reprezintă lacrimile zeului soarelui Re și era considerată o marfă foarte valoroasă. Mierea are o istorie bogată, multe beneficii pentru sănătate și gustul ei delicios ne face și mai curioase să aflăm mai multe despre această comoară prețioasă.


Albina de câmp colectează nectarul din florile plantelor pe care apoi îl transmite colegilor săi din stup. Nectarul este transmis prin gușa albinelor lucrătoare și astfel îmbogățit cu enzime. Apoi este depozitat în celulele fagurilor pentru maturare. Apicultorul experimentat identifică apoi calitatea mierii și perioada de maturare. În faza finală după căpăcirea fagurilor, mierea poate fi recoltată. Astfel arată un proces simplu de producție.
Am putea spune – mierea este unică de fiecare dată

Fiecare recoltare de miere este unică în compoziția sa, deoarece mierea este influențată de mai mulți factori. Acești factori inlcud, de exemplu, raportul dintre speciile de plante și nectarul de flori, perioada de maturare a mierii, dar și vremea și clima. Pentru a simplifica puțin lucrurile, divizăm mierea în două tipuri. Miere de flori și miere de pădure. În regiunea noastră, mierea de pădure este mai apreciată, chiar dacă calitatea este aceeași.

Mierea noastră care ajunge pe masa ta provine de la o companie de miere cu o istorie bogată a tehnologiei de producție din Ucraina. Se știe că mierea originară din Ucraina se poate mândri cu cea mai înaltă calitate.

Fiecare probă de îmbuteliere este supusă unei inspecții stricte de laborator prin care mierea este testată pentru a detecta prezența substanțelor străine, astfel nu se poate întâmpla ca, mierea de o calitate inferioară sau chiar și mai slabă cu un conținut de substanțe nedorite, să ajungă la tine. 

Garanția mierii 100% naturală de cea mai înaltă calitate este declarată prin protocol care respectă reglementările UE.

Mierea noastră cu aromă de Ginger and Lemon grass conține 98% miere naturală, iar restul conținutului este compus din ghimbir natural și iarbă de lămâie. Nu se adaugă zahăr, sirop, nici coloranți sau arome sintetice în miere. 

Deci, poți fi 100% sigură că îți oferim calitatea cea mai bună!
ESTE INTERESANT SĂ ȘTII:

1. Cel mai potrivit material pentru depozitarea mierii este sticla sau ceramica.

2. Mierea de culoare aurie are o dulceață mai mare decât zahărul și, prin urmare, este cu siguranță mai potrivită pentru a fi utilizată în bucătăria noastră.

3. Dacă mierea din borcanul tău este cristalizată, aceasta înseamnă o calitate foarte bună.


Citiți blogul
Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine