Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine

Urmăriți-ne

Cele mai populare articole


Cum să afli dacă suferi de retenție de apă?

  
Transformarea cu Ladylab - povestea lui Petra

Transformarea cu Ladylab - povestea lui PetraPetra s-a înscris în programul de transformare cu Ladylab. La început, niciuna dintre fete nu știa ce ar putea să o aștepte în timpul transformării. Petra ne va povesti în acest interviu despre cum totul s-a desfășurat.                                        Bună Petra, trebuie să spun, că arăți uimitor! 
Ce te-a făcut să te înscrii în programul de transformare? Care a fost motivația ta? 

Bună Anna, mulțumesc pentru compliment! :) Cea mai mare motivație a fost efortul de a slăbi, deoarece după problemele mele de sănătate am crescut rapid în greutate, chiar dacă am făcut mișcare și am încercat să mănânc sănătos.
 
Care au fost așteptările tale de la programul de transformare?
Mă așteptam la un plan alimentar strict și că o să-mi fie foame și va trebui să fac multe exerciții fizice. De asemenea, că fetele din Ladylab ne vor pregăti doar programul de slăbit iar apoi ne vor chema la sfârșitul transformării. Nimic din toate acestea nu s-a întâmplat, fetele au comunicat cu noi în fiecare zi, planul alimentar a fost elaborat pentru persoanele care nu au timp să gătească toată ziua. Exercițiile nu mi-au luat atât de mult timp, însă de fiecare dată am depus mult efort. 
 
Care crezi că a fost până acum cea mai mare problemă în efortul de a pierde în greutate? 
Alimentația, deoarece am mâncat foarte puțin și faptul că nu am inclus deloc cardio în exercițiile fizice.
 
Cum ai fost satisfăcută cu antrenamentele conform videoclipurilor și antrenoarelor noastre? 
Uimitor. Antrenoarele explică întotdeauna în fiecare videoclip cum să efectuăm corect fiecare exercițiu, deci nu este o problemă pentru începători. În special, majoritatea videoclipurilor durează aproximativ 25 de minute, deci mereu am găsit timp să exersez. Chiar și după un timp atât de scurt, am fost total transpirată. 
 
Ai fost mulțumită cu planul alimentar și cum te-ai alimentat înainte de transformare? 
Înainte de transformare, mâncam mai puțin decât ar fi trebuit după calculele din interviul de la intrare. Includeam puține legume și consumam în principal puțină apă. Am fost foarte mulțumită cu planul alimentar. Conține alimente care îmi plac și care sunt accesibile. Nu trebuie să fac cumpărături tot timpul, este de ajuns să mă uit în frigider și întotdeauna găsesc acolo alimentele de care am nevoie. Important pentru mine a fost faptul că, dacă nu reușesc să gătesc dintr-un motiv oarecare, pot, de exemplu, să-mi pregătesc și un sandwich pentru prânz, ceea ce durează 2 minute pentru a-l pregăti. M-am obișnuit foarte rapid cu noul plan alimentar și îl urmez fără probleme. 
 
Care sunt produsele tale preferate și de ce?
Pentru mine cel mai bun produs este cu siguranță TURBO și FAT KILLER. Turbo îmi stimulează performanța incredibil și îmi oferă o explozie de dispoziție bună. Și după Fat Killer? Sunt complet transpirată.
 
Câte kilograme ai slăbit de fapt și cum te-ai simțit atunci când ai observat primele schimbări vizibile? 
M-am simțit uimitor, am simțit prima schimbare în aproximativ o săptămână. Am scăpat de burta umflată și după măsurare în partea de jos am pierdut mai mulți cm. Am slăbit aproximativ 6 kg și în centimetri: - 6 cm la talie, - 8 cm la șolduri și -3 cm la coapse. 

 
Continui să te transformi și să te menții în formă? 
Da continui, însă acum am fost în vacanță 3 săptămâni, așa că am profitat din plin. Însă de miercuri încep din nou și ne-am înțeles și cu fetele care au participat la acest program să ne trimitem planul alimentar și exercițiile fizice pentru a ne motiva. 
 
Care este părerea ta, care este greșeala noastră a fetelor atunci când dorim să scăpăm de kilogramele în plus? 
Credem că mâncăm prea mult, însă de fapt mâncăm prea puțin. Credem că trebuie să evităm pâinea, pastele, însă de fapt putem să ne permitem și maioneza. Putem să mâncăm de toate, doar în cantități limitate și echilibrate. 
 
Ce le-ai recomanda fetelor din propria experiență? 
Comandați un plan alimentar de la Jana din Ladylab.
 
Ți-a schimbat viața în vreun fel această transformare?
Da, am învățaț să mă alimentez corect, să beau mai multă apă și cel mai important am început să alerg. Este un succes foarte mare pentru mine, deoarece uram să alerg. De aceea am decis să-mi îndeplinesc propria provocare. Pe lângă antrenamentele video din planul de antrenament, voi alerga în total 100 de km într-o lună. 
 
Ai dori să transmiți un mesaj celorlalte fete: o motivație, încurajare, salutare...?
Nu vă temeți. Pentru prima dată cu Ladylab, nu m-am stresat din planul alimentar și antrenamente, aveam mereu o dispoziție bună și aveam chef de toate (să mănânc și să mă antrenez). Am învățat cum să includ un stil de viață sănătos în viața de zi cu zi, chiar dacă uneori nu am timp să le fac pe toate.

Aș mai dori să transmit salutări tuturor fetelor de la Ladylab, pentru că își fac treaba foarte bine și cel mai important este că știu ce fac!!! Și aș mai dori să le transmit fetelor că nu este niciodată prea târziu pentru a începe și că totul se poate dacă îți dorești cu adevărat. 

Citiți blogul
Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine