Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine

Urmăriți-ne

Cele mai populare articole


Cum să afli dacă suferi de retenție de apă?

  
Faci jogging? Ce fel de suplimente ar trebui să utilizezi?

Faci jogging? Ce fel de suplimente ar trebui să utilizezi?Am devenit dependentă de alergat, o pasiune la care nu mai pot renunța. Îmi place să-mi depășesc limitele. Desigur, ceea ce mă reîncarcă cu energie nu este doar pasiunea pentru alergat, dar bineînțeles și suplimentele alimentare care mă ajută. 

Înainte de fiecare antrenament, îmi ofer cea mai minunată combinație de produse care mă ajută la îmbunătățirea performanței: FAT KILLERCARNITIN  a TURBO

DE CE FAT KILLER 

Alergând nu numai că îmi curăț capul, dar și scap de kilogramele în plus. De ce să nu stimulăm puțin arderea de grăsimi? Fat Killer te va ajuta să arzi eficient grăsimea corporală. De asemenea, conține cofeină, deci îți va oferi energie pentru un traseu mai lung și îți garantez că cu Fat Killer vei stoarce tricoul de pe tine la sfârșit traseului. 
DE CE CARNITINA 

Împreună cu Fat Killer este cea mai bună combinație pentru arderea grăsimilor. Datorită Carnitinei, corpul consumă energie din depozitele de grăsimi și asta este exact ceea ce ne dorim. 


DE CE TURBO 

Cu ajutorul produsului TURBO, îmi depășesc propriile limite și mă stimulează la o perfomanță care mă surprinde mereu. Este un stimulent minunat și un motivator în același timp. Atunci când dorim să obținem ceva, încercăm să facem maximul posibil, însă dacă nu mai avem prea multă energie, trebuie să optăm pentru un produs care ne va stimula energetic. 


                           


RECOMPENSA 

Pentru ca să pot alerga cât mai curând și să-mi continui antrenamentul, folosesc BCAA și proteine pentru o regenerare cât mai rapidă. Astfel ofer corpului nutrienții necesari de care are nevoie în momentul respectiv.  La urma urmei, merit o recompensă pentru o astfel de performanță. Care este proteina ta preferată? A mea este delicioasa Strawberry proteină.

Cu drag, Petruška


Citiți blogul
Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine