Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine

Urmăriți-ne

Cele mai populare articole


Cum să afli dacă suferi de retenție de apă?

  
Cum să alegi tipul de colagen potrivit?

Cum să alegi tipul de colagen potrivit?Peste tot se vorbește despre efectele miraculoase a colagenului, dar puțini știu să aleagă tipul de colagen potrivit pentru a obține cele mai bune efecte posibile. De aceea am hotărât să ne concentrăm pe acest subiect și în acest articol vei afla toate informațiile de care ai nevoie.

Există mai multe tipuri de colagen. Pe piață putem găsi de exemplu, colagen de pui, colagen de porc, însă calitatea cea mai superioară oferă colagenul din pește marin. Cu toate acestea, nu te lăsa încântată doar de denumirea de colagen marin, și la acesta calitatea poate fi diferită. 

Colagenul de cea mai înaltă calitate este extras din peștele cu o libertate de mișcare ridicată, de aceea colagenul din peștele marin sălbatic este cel mai potrivit.  Peștele marin creșcut în bazinele artificiale nu au suficientă mișcare și colagenul lor nu este produs de o calitate și cantitate suficientă. Poate fi comparat cu gâinile. Astăzi toată lumea știe că găinele care au mișcare în aer liber, depun ouă de o calitate mai bună decât găinile crescute în ferme. 
 
                        

Un alt element căruia trebuie să îi acorzi atenție este când alegi colagenul, trebuie să afli dacă este un colagen Nativ sau colagen Hidrolizat (sau peptide de colagen). Colagenul nativ este un colagen pur, nu este prelucrat în niciun fel, iar organismului uman îi poate fi mult mai greu să-l absoarbă și efectul nu este atât de semnificativ. În schimb colagenul hidrolizat este supus unui proces de hidroliză, după cum ne sugerează și denumirea, iar datorită acestui proces este foarte absorbabil și eficient pentru organismul nostru

Așa că pentru a obține un efect maxim, alege un colagen hidrolizat marin. 
Rezultatul va fi un păr, unghii și piele frumoasă, de asemenea articulațiile îți vor mulțumi. 
Exact un astfel tip de colagen te așteaptă în magazinul nostru online.


COLAGEN MY BEAUTY

                       
Citiți blogul
Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine