Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine

Urmăriți-ne

Cele mai populare articole


Cum să afli dacă suferi de retenție de apă?

  
10 alimente care te vor ajuta să pierzi kilogramele în plus

10 alimente care te vor ajuta să pierzi kilogramele în plusPierderea în greutate cu siguranță nu se întâmplă peste noapte, iar alimentația joacă un rol central. La procesul de slăbire în afară de activitățile fizice, este important să înlocuiești unele alimente din frigider cu cele care ți se potrivesc. Îți aducem zece alimente care te vor ajuta să reduci kilogramele. 

Avocado

Deși avocado este un aliment gras, conține acizi grași mono-nesaturați care accelerează metabolismul, ceea ce este de dorit pentru pierderea în greutate. Cu toate acestea, scade și nivelul de colesterol sau riscul de boli de inimă. 

Grapefruit

Vitamina C este esențială și pentru pierderea în greutate, deoarece întărește imunitatea și contribuie la producerea de colagen care afectează funcția vaselor de sânge, promovează dezvoltarea oaselor, cartilajului și dinților. Reduce oboseala și ajută să faci față stresului. Poți găsi vitamina C în grapefruit, lămâie sau portocală. 

Roșiile

Atunci când slăbești în mod logic mănânci mai puțin. Însă organismul poate suferi și simți o lipsă de vitamine și minerale. De acestea roșiile sunt pline și în plus îți vor oferi o senzație de sațietate, deoarece conțin fibre. Nu conțin aproate nicio calorie. 

Nucile braziliene

De îndată ce vei avea seara poftă de chipsuri sau ciocolată, mai bine alege nucile, de preferință cele braziliene. La fel ca avocado, acestea accelerează metabolismul, la fel ca lămâia întărește imunitatea și, ca bonus, te poate ajuta să scapi de celulită. 

Oul

Dacă ai tendința de a goli noaptea frigiderul, cel mai bine este să alegi niște proteine pentru a evita foamea. Fă să ai la îndemână un ou fiert sau tofu tăiat cuburi. Astfel golirea de noapte a frigiderului nu te va împiedica să slăbești. 

Svecla roșie

Sfecla roșie conține multă fibră și ajută intestinele să funcționeze. De asemenea, curăță sângele și promovează imunitatea. Dacă ești vegetariană, sfecla roșie nu ar trebuie să lipsească din lista ta cu superalimente. Are o cantitate mare de fier și acid folic care se găsește și în carne.  

Brânza

Cine crede că brânza nu este potrivită pentru pierderea în greutate, greșește. Brânza este plină de proteine și este preferată nu numai de culturișți. Dimpotrivă, este de dorit să adaugi brânza la dietă deoarece nu îți va permite să scapi în masa musculară atunci când slăbești grăsimea. 

Fructe de pădure 

Toate fructele de pădure, cum ar fi zmeura, afinele sau murele conțin așa-numita pectină. Aceasta te ve asigura să nu îți fie foame și te vei simți plină. Le puteți amesteca și cu iaurt. 

Morcovul

Morcovul este în general bun pentru sănătate. Este bogat în fibre și antioxidanți. Îl poți găti în bucătărie practic în orice fel. Îl poți adăuga în supă sau îl poți felia și să-l înmoi în iaurt. 

Ananas

Fără îndoială, o dietă sănătoasă include și anasaul care conține 90% apă. Pregătiți din el cel puțin o dată pe săptămână un cocktail pentru toată ziua. Cu siguranță îți va da senzația de sățietate și nu îți va mai fi foame. 


Citiți blogul
Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine