Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine

Urmăriți-ne

Cele mai populare articole


Cum să afli dacă suferi de retenție de apă?

  
Proteinele pot fi necesare, încearcă-le și tu

Proteinele pot fi necesare, încearcă-le și tuProteinele sunt un supliment alimentar foarte popular în rândul sportivilor. Dacă dorești să crești în masă musculară sau să reduci greutatea, acest produs este ideal pentru tine. Cum se utilizează pudra proteică în mod corespunzător? 

Important este să știi dacă folosești proteinele în procesul de creștere a masei musculare sau în procesul de reducere în greutate. ”Depinde de obiectivul tău. Dacă dorești să câștigi masă musculară, pudra proteică în combinație cu un plan alimentar și un program de exerciții te ajută să obții rezultatul dorit,” spune consilierul nutrițional.

De asemenea consilierul nutrițional mai spune: ”Proteinele pot fi folosite în procestul de reducere în greutate. Însă asta nu înseamnă că dacă nu dorești să crești în greutate să îți fie frică să incluzi proteina. Chiar și în efortul de a reduce greutatea, proteinele sunt de folos. Sunt recomandate după un antrenament intens sau la un interval de o oră după ce ați luat masa.”

De ce sunt importante pentru tine proteinele?

Proteinele sunt blocuri de construcție ale corpului uman și indispensabile organismului. Dacă îți cumperi o pudră proteică și îți faci o băutură hrănitoare nu trebuie să-ți faci griji că nu o să-ți placă. Pe piață poți găsi nenumărate arome. Ladylab oferă în afară de aroma de vanilie sau nucă de cocos și multe alte arome. 

„Este potrivit și pentru sportivii cu antrenamente intense care nu reușesc să suplimenteze proteinele sub formă de hrană, din cauza de exemplu a mai multor antrenamente pe zi. Aici proteina este o alegere excelentă în ceea ce privește absorbția și ușurința digestiei,” explică constultatul avantajele proteinelor. 

Consultantul nutriționist ne mai amintește că este un supliment alimentar și nu înlocuiește micul dejun sau cina, dar cu siguranță aparține unui stil de viață sănătos. 


Citiți blogul
Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine