Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine

Urmăriți-ne

Cele mai populare articole


Cum să afli dacă suferi de retenție de apă?

  
REZOLUȚII DE ANUL NOU

REZOLUȚII DE ANUL NOUAnul Nou este aici, haideți atunci să pășim în anul 2020 cu o rezoluție de Anul Nou. Să fim sincere rezoluțiile de anul nou nu durează prea mult, dar în același timp îți pot da un impuls, chiar dacă este un lucru mic. Nu trebuie neapărat să fie să slăbești 30 de kilograme în 2 luni sau să încetezi să mănânci dulciuri. Include în lista de rezoluții schimbări mici dar care te vor duce pas cu pas mai aproape de silueta ta visată și te vor ajuta să scapi de obiceiurile proaste. Crează-ți o mică listă care te va ajută să ajungi la un nou EU!


Iată câteva sfaturi pentru schimbări în anul 2020:

PLANUL DE ALIMENTAȚIE 
Alimentația are o pondere mare în reducerea greutății, așa că ar trebui să te concentrezi și pe aceasta. Contacteaz-o pe Jana care te va ajuta cu plăcere. Și dacă nu simți să ești pregătită să-ți schim planul de alimentație, poți urmări rețele noastre sănătoase, poate te vor inspira și vei încerca să gătești ceva ușor și fit.  :-)

PLIMBĂRI 
Chiar și mersul obișnuit poate face minuni. Dacă circuli adesea cu transportul în comun, încearcă să cobori cu câteva opriri mai devreme și mergi pe jos pentru ați întinde picioarele sau mergi seara la o plimbare înainte de culcare. 

RENUNȚĂ LA TELEFON 
Cu telefonul în mână petrecem foarte mult timp. De obicei, ne uităm la cât de perfectă și fericită este toată lumea pe instagram. Cei perfecți și fericiți petrec mult timp convingându-ne de fericirea lor în fiecare zi. Deci nici ei nu o primesc gratuit. În anul 2020 renunță mai des la telefon și încearcă să lucrezi mai mult la tine. 

ÎNVAȚĂ SĂ GĂTEȘTI
În fiecare săptămână îți oferim câteva inspirații pentru rețete minunate și sănătoase. Ce zici să începi să gătești ceva bun după rețele Ladylab o dată pe săptămână? 

CĂLIRE
Nu numai că îți va spori imunitatea, dar ajută și împotriva celulitei. În timpul dușului, lasă apa rece pentru un minut și treptat prelungește intervalele. Va avea efect bun asupra corpului tău și minții tale. Dușul rece este, de asemenea, excelent pentru un păr strălucitor, așa că încearcă să-ți clătești părul cu apă rece și vei vedea cum va străluci.  


Îți dorim un An Nou fericit și îți ținem pumnii pentru rezoluțiile tale! Suntem alături de tine! 

Citiți blogul
Cele mai vândute
arzătoare din Cehoslovacia
Livrare rapidă
în toată Europa
Cele mai frumoase pachete
roz sub soare
Nu suntem un magazin online obișnuit, suntem fete ca tine